RodeKnopVoorstellingBoeken

Kunstvoeding, het raadselrecept van oom Gouache

 

Voorstelling Kunstvoeding Tijl Damen
Een muzikale meespeelvoorstelling over de magie van kleuren. Samen met het publiek probeert Tijl het geheime recept 'Kunstvoeding' van zijn oom Gouache - die kunstschilder was - uit Frankrijk te ontcijferen. Alleen wie dat dieet volgt is in staat om de schilderijen van oom Gouache te zien. Telkens als er een bepaalde kleur groente of fruit wordt gegeten, wordt het schilderij een beetje meer zichtbaar.

Tijl ontvangt een pakket van zijn tien jaar geleden overleden oom Gouache uit Frankrijk. Oom Gouache was een beroemd kunstschilder. Zijn schilderijen kunnen echter enkel gezien worden door de mensen die zijn speciaal ontwikkelde dieet 'Kunstvoeding' volgen. Alle anderen zien enkel een wit doek. Nu heeft Tijl zo'n beroemd schilderij van zijn oom ontvangen én een envelop. Wat een verrassing: in de envelop zit het geheime recept! Het staat vol raadsels. Met hulp van de kinderen wordt het recept stukje bij beetje opgelost. Telkens moet een bepaalde kleur groente of fruit worden gegeten. Door met ogenschijnlijk lege kwasten over het schilderij te strijken verschijnen één voor één de kleuren. Maar hoe kom je aan groen zonder groente groente of fruit? En wat te doen als Tijl een grote vlek op het schilderij maakt?!

Een vrolijke, afwisselende meespeelvoorstelling met liedjes, muziek, spreekteksten en, ja, een hoop groente en fruit!

Doelgroep: 3 t/m 8 jaar.    Lengte v.h. optreden: 45 - 60 min.    Kosten: v.a.€ 400,-
 
Tijl Damen zorgt zelf voor apparatuur en belichting.
 
Vragen? Stel ze gerust via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
U kunt hier vrijblijvend een offerte opvragen voor dit optreden.

 Het publiek doet natuurlijk ook weer mee.Welke kleur groente of fruit moet er gegeten worden?Zou het recept echt werken?Het introlied van voorstelling 'Kunstvoeding'

BewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Download via de Webwinkel:

wo 13 dec 2017

Kerstvoorstelling, De Statie, Sas van Gent

14.00 - 15.00 uur....