RodeKnopVoorstellingBoeken

Op de boerderij: 
Leentje en de weide-wereld

Poster Leentje en de weide wereld met Teuntje TijlDamen

Een afwisselende, muzikale meespeelvoorstelling over de boerderij, met als kern een prentenboekvertelling over het nieuwsgierige kalf Leentje, begeleid door kleurige, geprojecteerde illustraties.

Boerenknecht Teuntje heeft het maar wat druk op de boerderij! Vers stro in de stallen leggen, eieren rapen, de dieren voeren. Gelukkig blijft hij er erg vrolijk onder én kunnen de kinderen hem helpen. Onder begeleiding van vrolijke meezing- en dansliedjes worden de werkzaamheden op de boerderij verricht. Als hij dan eindelijk klaar is, kan hij - ondersteund met prachtige, geprojecteerde illustraties - de kinderen vertellen over zijn favoriete kalf Leentje:

Leentje wil net zo hoog kunnen springen als op de maan. Daarom tovert ze - met hulp van de familie mol - haar weiland om in een heus maanlandschap. Zou het echt werken? Pas maar op Leentje, dat je niet verkeerd terecht komt, met al die putten en bulten in je wei!

Een vrolijke, interactieve voorstelling over de boerderij met een ingebed prentenboekverhaal over de avonturen van het nieuwsgierige kalf Leentje.


 
Doelgroep: 3 t/m 8 jaar.    Lengte v.h. optreden: 45 - 60 min.    Kosten: v.a.€ 400,-
 
Tijl Damen zorgt zelf voor apparatuur en belichting.
 
Vragen? Stel ze gerust via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
U kunt hier vrijblijvend een offerte opvragen voor dit optreden.

Boerenknecht Teuntje bezingt het werk op de boerderij

 Op de trekker. Wel goed sturen hoor!Teuntje leert de kinderen hoe je met een riek moet werken.

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Download via de Webwinkel: