Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

Tijl speelt klTijl zingt grRecensies

De Grootste Online Sinterklaasshow van NL werd bekeken door ruim 25.000 kinderen

Wat was het een feest! Op vrijdag 3 december speelde Tijl Damen De Grootste Online Sinterklaasvoorstelling van NL.
En groot was 'ie! Ruim 30.000 kinderen keken, zongen, sprongen en dansten mee met de interactieve sinterklaasshow. 1008 klassen van 500 scholen uit alle uithoeken van het land schakelden in op de livestream. Fantastisch om zoveel kinderen tegelijk in beweging en aan het zingen te krijgen.
Juist onder de huidige omstandigheden met veel besmettingen en kinderen die thuiszitten was het geweldig om dit te kunnen doen: Met de Online Sinterklaasvoorstelling kon de klas tóch samen een feestje bouwen: de klas via digibord en klasgenootjes in quarantaine thuis op tablet of laptop.

Achteraf waren er vele enthousiaste reacties, bijv.:

Wat hebben wij zojuist met de kinderen van groep 3 genoten van een GEWELDIGE SHOW!!!! Echt IEDEREEN deed uiteindelijk mee!! BEDANKT!!
-------------
Wat een geweldig alternatief programma, dankbaar dat we zo een feestelijk programma konden aanbieden in de klas!

-------------
Wat een geweldige verrassing voor de kids, enorm bedankt, de "Beebees" van groep 1-2a van obs Den Bussel hebben genoten!
-------------
Een vrolijke, energieke en actieve voorstelling. Mijn klas, groep 3\/4\/5 van basisschool De Driehoek in Griendtsveen, heeft fanatiek meegezongen en gesprongen. De lengte was ook perfect, en ook de techniek werkte feilloos. Iets wat lang niet altijd vanzelfsprekend is.

En nu? Op naar de Online Kerstvoorstelling!
Op 23 en 24 december speelt Tijl Damen een hele dag Online Kerstvoorstellingen. Op elk heel uur start een nieuwe show, afwisselend een voorstelling onderbouw en bovenbouw. Meer weten? Jouw klas of school aanmelden? Ga naar: https://www.kindertheater.nl/tijl-damen/16256-online-sintshow-of-kerstshow/